WEER (VOOR) EEN TRUI?

We snappen dat je het zonnetje mist en dat je waarschijnlijk vooral verlangt naar een hele lange winterslaap. Maar dan heb je de knitwear trends van dit najaar nog niet gezien. Want als je één blik werpt, krijg je spontaan zin in een warme choco met slagroom.

DE KNITTED TRENDS

Van de voetjes in het zand naar de voetjes in een paar stoere boots. Want deze winter gaan we voor echte statement looks. Oversized truien, grove breisels en felle kleuren. Dat gaan we zien. En veel. Wij vertellen je graag over de highlights en vooral wat de do’s en dont’s van deze winter zijn.

OVERSIZED EN VOLUMINEUS

We horen je al denken: weer? Ja weer. Oversized is hét kernwoord van dit seizoen. Niet alleen bij jassen zien we deze trend, maar ook bij de truien mag je zeker een maatje meer kiezen. En of wij er blij mee zijn? Zeker. Want zo kunnen we ongegeneerd wegkruipen in die mooie gebreide truien zonder onze buik in te houden. Top. Al zeggen we het zelf. (Wij hebben nu al zin in het kerstdiner).

KNITTED COL

We wachten al op de koude dagen, want met deze truien zijn we natuurlijk 100% bestand tegen sneeuw. De knitted col mag weer onbeperkt gedragen én gecombineerd worden. Dit seizoen zien we verschillende opvallende combinaties. Zo kan een trui prima gecombineerd worden met een rok, een leren broek of zelfs op een jurk. Kies hiervoor een jurk met een print in dezelfde kleur als de trui om een feilloze look te creëren.

 

COMFORT OP NUMMER ÉÉN

Deze winter hoeven we (zoals we al vertelden) onze buik niet in te houden. Comfort staat hoog in het vaandel en waarschijnlijk hebben we dat toch deels te danken aan deze bijzondere tijd. Een geluk bij een ongeluk noemen we het, want met deze comfort trends zijn we zeker blij. Kies voor een grote zachte trui en combineer hem met een broek in dezelfde kleur(tint). Zo creëer je in een handomdraai een krachtige ton-sur-ton look, die ook nog eens super comfi is. Wat wil je nog meer?