Blog Summum trends
\

Blouse Flower Summum

Shop now

De najaarstrends van Summum Woman

De collectie van Summum bulkt weer van de trends! Nieuw voor het najaar is de take-over van paisley als dé print, naast ton sur ton looks in wijnrood en met witschakeringen. En wat dan de hero piece is? Het kimonojasje natuurlijk! Met zijn mooie zachte silhouet en opvallend kleurrijke prints. 

PRINTED KIMONO

De kimono ken je als een traditioneel Japans gewaad dat voornamelijk werd gedragen bij formele gelegenheden. Kimono betekent ‘ding om te dragen’ en zo’n traditionele kimono werd met de hand gemaakt van luxe materialen en ingewikkelde dessins met symbolische betekenis. In een vereenvoudigde en kortere versie heeft het overslagjasje de fashion wereld veroverd, vanwege zijn zachte silhouet en subtiele glamour. 

\

Kimono Summum

Shop now

Vest Sleeveless Summum
\

Sleeveless knit Summum

Shop now

\

Broek Rib Summum

Shop now

BLANC LOOKS

Wit en ecru is voor veel designers een metafoor voor een nieuw begin, een canvas dat opnieuw ingekleurd kan worden. Het staat voor levenskracht en energie en wordt extra goed benadrukt in ton sur ton combinaties. Stapel je wit op wit, gebruik dan verschillende materialen in je outfit. Zo ontstaat er een spannende mix van texturen. Neem bijvoorbeeld dit sleeveless vest op de ribbroek. 

WINTER WINE

Een gloedvol element in diep winters wijnrood of intens aubergine zet de trend voor de winter. Aubergine en diep donkerrood waren een tijdje van het grote toneel, maar je ziet de kleuren weer volop dit winterseizoen. En terecht, want het is verrassend hoe die kleuren zo veel verschillende huidtinten een warme gloed geven. Onze geheimtip is de kleur mauve erbij te combineren. 

Jurk Denim Yaya Off White
\

Blouse Red Summum

Shop now

Blouse Paisley Summum
\

Blouse Paisley Summm

Shop now

PAISLEY PRINTS

De paisleyprint je kent het als dat sierlijke motief dat lijkt op een komma. De oorsprong van dit dessin is Perzich en het was in de jaren zeventig enorm populair. Met de opleving van trends uit die tijd, komt paisley logischerwijs opnieuw in beeld. Summums tweedelige sets met paisley zijn gegarandeerd nieuwe favorieten in je garderobe.