SEAWIND BLUSH – Beachy blue and white

header blog brown lavender
\

Top YAYA

Click to shop

Ben jij al klaar voor de echte ‘summer heat’? Vervul je vakantie verlangens en zorg voor een frisse zomergarderobe met lichte kleuren in overvloed. Kies voor vrolijke prints, luchtige stoffen en fijne pasvormen. Zo ga jij 100% comfi én stijlvol de zomer in! 

EMBRACING TEXTURES
\

Top DANTE6

Click to shop

\

Tas YAYA

Click to shop

\

Jurk YAYA

Click to shop

UPLIFTING COLORS

Vaak kiezen we graag voor items in een uni kleur waardoor de outfit er niet heel speciaal uitziet. Wel mooi. Maar geen wauw-effect. En zonder die wauw-factor gaan we de deur niet meer uit. Want na deze tijd van joggers en comfi kleding zijn we nu klaar om uit te pakken! Maar: don’t get me wrong. Een outfit in uni kleur is echt niet verkeerd. Zorg er alleen voor dat je hem compleet maakt met uplifting colors! Combineer je wit-beige outfit bijvoorbeeld met een mooie strandtas of gave blauwe sieraden. Zo geef je je neutrale look een frisse boost!

\

Blazer YAYA

Click to shop

A FRESH TAKE ON

We horen je denken: dertig graden, warm, zweten, geen tierelantijntjes. Snappen we. Daarom kiezen we deze zomer voor verfrissende items. Zo loop je er stijlvol bij en heb je geen last van de hitte! Denk bijvoorbeeld aan de prachtige opengewerkte structuren die we dit seizoen zien. Of de heerlijke linnen stoffen met hun luchtige pasvormen. Geen zorgen dus. Ook al wordt het veertig graden: jij straalt in je nieuwe outfit!

SUMMER HEAT

Kom maar op met die ‘summer heat’ dus. Wij zijn er klaar voor. Dit seizoen omarmen we de milde, lichte tinten en voegen we blauwe accenten toe. Blauw staat voor frisheid. Het is de kleur van de lucht en de zee. Blauw wordt gezien als gunstig voor lichaam en geest én heeft een kalmerende werking. Dit in combinatie met de natureltinten en opengewerkte structuren maken de zomercollectie 100% compleet.