broderie anglaise

De beste tactiek om SALE te shoppen

Ben jij ook zo gek op de sale periode? Wij wel! En om je een handje te helpen hebben wij de handigste sale tips & tricks voor je op een rijtje gezet. Op deze manier grijp je nooit meer mis en scoor je altijd de mooiste pareltjes! Wist je bijvoorbeeld dat het super slim is om alvast de nieuwe trends voor het volgende seizoen onder de loep te nemen? Wie weet scoor jij in de sale namelijk alvast dé musthave(s) van het nieuwe fashion seizoen!

 

1. Inventariseer je garderobe

Stap 1 is natuurlijk je kledingkast uitpluizen en dubbel te checken welke items je nog mist. Het zou zonde zijn wanneer je dubbele items koopt, of artikelen waarvan je al look-a-likes bezit. Het beste is daarom om voor het sale shoppen een grootschalige opruiming te houden. Maak vervolgens een lijstje van de musthaves die jij sowieso nog mist, of welke (basis) items inmiddels echt wel toe zijn aan vervanging. Denk aan items zoals een zwart jurkje, een witte blouse, een denim broek etc.

2. Check de nieuwste trends

Deze tip is goud als je het ons vraagt! Het vooraf checken van de nieuwe aankomende fashiontrends is de sleutel tot succes. Zorg dat je voor het sale shoppen op de hoogte bent van de nieuwe trends, kleuren en prints. Want ook al zijn items in de sale, er is vaak een flinke overlap wat betreft trends per seizoen. Verder is het ook slim om daarbij te kijken naar items die je lang kunt doordragen. Neem bijvoorbeeld een maxi zomerjurk, die dankzij bijvoorbeeld een specifieke kleur of print ook prima te dragen is in het begint van de herfst met een panty eronder!

3. Shop complete looks

Omdat jij jouw kledingkast vooraf al hebt geinventariseerd, en je dus exact weet wat je hebt, is het ook aan te raden om niet altijd losse items te kopen. Voorkom dat je enkele stuks koopt in de sale, die je vervolgens moeilijk kunt combineren. Onze tip? Bedenk altijd in je achterhoofd of je dit item goed kunt combineren met de huidige items in je kledingkast. Is dit niet het geval? Dan is het verstandig om een complete set te shoppen. Zo voorkom je dat je missers shopt!

4. Scoor jouw favorieten

Heb jij specifieke items van een bepaald merk waar jij niet zonder kan? Bijvoorbeeld dat ene blouseje wat jou als gegoten zit? Of die ene jeans met super draagcomfort? Check dan altijd tijdens de sale periode of een van je favorieten voorbijkomen voor een leuk prijsje. Van deze fijne items kun je nooit genoeg hebben toch?

5. Wacht niet te lang!

Vanzelfsprekend wil jij de beste deal scoren in de sale. Maar wacht vooral niet te lang. Zodra de sale net gestart is, vind je namelijk nog de beste artikelen per merk! En vooral wanneer je nog op zoek gaat naar dat ene item wat jij destijds (nog) niet hebt aangeschaft vanwege bijvoorbeeld de prijs. Wees er dan snel bij, voordat je wederom misgrijpt.