SALE SHOPPEN: 5 TIPS & TRICKS

header blog brown lavender
\

Broek Gaelle JcSophie

Click to shop

Yay! Het is weer zover; onze SALE is begonnen. Dit is natuurlijk de perfecte gelegenheid om je garderobe aan te vullen met items waar je al enige tijd je zinnen op had gezet, maar om wat voor reden dan ook nog steeds niet hebt aangeschaft. Sale shoppen kan op twee manieren: shop er in het wilde weg op los, of tref voorzorgsmaatregelen. Uhm, we bedoelen voorbereidingen natuurlijk. Zo haal je alles uit je shopsessie. En wij helpen je graag. 

Tip 1: De quick scan

We willen natuurlijk voorkomen dat je een miskoop doet. Eigenlijk is een grote zomerschoonmaak hoognodig, maar dat willen we liever nog niet toegeven. Een quick scan moet genoeg zijn. Maak een lijstje en schrijf op wat je nog mist. 

 

Tip 2: Combineren kun je leren

Let erop dat de items die je uit de sale uitzoekt, wel matchen met wat je in je garderobe hebt hangen. Past dat gave vest met haar scherpe prijs nergens bij? Denk er dan aan dat je er wellicht ook een shirt en eventueel een rok of broek bij moet kopen. Misschien kun je dan beter kiezen voor die top, die gaaf staat bij je favoriete jeans!

Tip 3: Trendwatching

Ja, zelfs bij de sale is het belangrijk om de trends in de gaten te houden. Weet je al dat je komend seizoen geen blauwe items wil dragen? Houd dat dan in je achterhoofd wanneer je gaat shoppen in de sale. Zonde als je items koopt die vervolgens niet gedragen worden, toch?

 

\

Blouse YAYA

Click to shop

\

Jurk August DANTE6

Click to shop

Tip 4: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Natuurlijk wil je de beste deal zien te scoren en misschien wil je zelfs wachten op de laatste afprijzing. Maar bedenk ook dat je absoluut niet de enige bent! De eerste SALE-ronde heeft altijd het beste van de collecties te bieden. Met andere woorden: wees er snel bij, voordat je ergens op misgrijpt!

 

Tip 5: Last but not least

Zorg dat je er op tijd bij bent, en check op het laatste moment nog even dubbel welke kleding er in de sale is. Want wie weet zijn de items waar je eerst over twijfelde, nu wel erg scherp geprijsd. Zou zonde zijn anders, toch?