RUSTIC BROWN – With a touch of lavender

header blog brown lavender
\

Top Gwendoline JcSophie

Click to shop

Afgelopen winter waren we met zijn allen gekleed in de prachtige natuurlijke nude en beige tinten. Of we er al klaar mee zijn? Nee, natuurlijk niet! We trekken deze trend maar wát graag mee naar het voorjaar. En de sets zijn geweldig. Geloof ons maar.

RUSTIC BROWN - Lavender lilac
\

Top Gwendoline JcSophie

Click to shop

\

Blouse Hester JcSophie

Click to shop

Maar trends zouden trends niet zijn als ze niet zouden veranderen natuurlijk. Voor een verrassende, maar vooral frisse touch aan deze prachtige kleuren, voegen we lavendel toe. Waarom lavendel? Lavendel heeft de eigenschappen om rustgevend, kalmerend, verzachtend, opbeurend en balancerend te zijn. Het staat symbool voor evenwicht, toewijding, vriendschappelijke liefde, bewondering en schoonheid. Zo worden de rustige bruine kleuren versterkt, maar ook verfrist. Klaar voor het voorjaar.

 

\

Blazer YAYA

Click to shop

top mos moshTop 10DAYS
\

Blouse Hester JcSophie

Click to shop

Om terug te gaan naar de kern en de natuurlijke elementen, kiezen we bruine items. Bruin is er in ongelooflijk veel verschillende tinten. Hierdoor is het eenvoudig te combineren met verschillende kleuren. Of kies voor een ton-sur-ton look. Deze top is namelijk prachtig bij deze broek!