La Fee Maraboutee

DISCOVER OUR NEW BRAND – LA FÉE MARABOUTÉE

We laten je maar al te graag kennis maken met dit nieuwe, elegante en enorm vrouwelijke merk in onze collectie!

Ben je op zoek naar een tijdloze garderobe? Dan is La Fée Maraboutée exact wat jij zoekt. De visie van dit merk op mode is uniek, tijdloos én origineel. De collecties komen los van oneindige trends en het merk hecht veel waarde aan de vrouwelijke lichaamsvormen. De collecties bieden namelijk stijlen voor alle soorten vrouwelijkheid. Met als doel om je elke dag mooi en goed te voelen in je outfit. 

De collecties zijn eclectisch, genereus, onverwacht en komen altijd in natuurlijke en warme kleurenpaletten. Het wordt soms zelfs omschreven als een kunst van kleuren en texturen, waarbij creativiteit, comfort en vrouwelijkheid worden gecombineerd.

La Fée Maraboutée respecteert daarnaast de ethische waarden die om de hoek komen kijken tijdens de productiefasen. Ze zetten daarom in op een nabijgelegen productie, vaste partnerfabrikanten en maken gebruik van milieuvriendelijke materialen in de collecties. Zoals hierboven al wordt benoemd produceert La Fée Maraboutée dus voornamelijk in Europa. Dit met de onderliggende gedachte dat Europa onze cultuur is, onze ‘roots’, iets waar we trots op mogen zijn. Op deze wijze houden ze grip op kwaliteit én ethiek!

Trui Rabia La Fee
\

Trui La Fee

Shop now

Jurk Calvia La Fee Maraboutee
\

Jurk La Fee

Shop now

Trui Raca La Fee Maraboutee
\

Trui La Fee

Shop now

Jas Roberts La Fee Maraboutee
Trui Regny La Fee Maraboutee
\

Trui La Fee

Shop now

\

Trui La Fee

Shop now

Jurk Creola La Fee Maraboutee
\

Jurk La Fee

Shop now

T-shirt Animal Yaya
\

Broek La Fee

Shop now

Shirt Covola La Fee Maraboutee
\

Shirt La Fee

Shop now

”Born in France, made in Europe” – La Fee Maraboutee