NEW ARRIVALS – 10DAYS AMSTERDAM

header blog brown lavender
\

Top 10DAYS

Click to shop

Eindelijk is het zonnetje doorgekomen en dat vieren we natuurlijk met een prachtige nieuwe collectie van 10DAYS. Deze collectie zit boordevol frisse kleuren zoals prachtige neutrals en opvallende koraaltinten. De roodoranje touch geeft een pittig randje aan deze sportieve collectie!

EMBRACING TEXTURES
\

Top 10DAYS

Click to shop

\

Top 10DAYS

Click to shop

BE UNEXPECTED OR SIMPLE NEVER REGULAR

En weer maakt 10DAYS haar iconische quote waar. Want waar we de laatste tijd veel beige, wit en crème tinten tegenkomen, gooien de ontwerpers van dit fantastische merk het op een andere boeg. Een frisse koraaltint voert de boventoon. Dit ‘chapter’ van 10DAYS staat compleet in het teken van statement joggers, ronde vormen, easy pastels, nudes en niet te vergeten: een focus op de schouders.

\

Top 10DAYS

Click to shop

LA BEACH VIBES

De ‘laid back vibes’, zoals ze het zelf noemen, zien we terug in de 100% comfortabele items. Kijk naar de mooie joggers, oversized shirts en heerlijke tops. Ze zijn gemaakt om te genieten van ieder moment. Praktisch, stijlvol en natuurlijk never regular.

WARME ZOMERDAGEN

Maak je je zorgen om de hitte? Ook daar is aan gedacht. Het gekozen materiaal is voornamelijk biologisch katoen: ademt heerlijk en zit losjes om het lichaam. Ideaal dus, ook als het wat warmer is. Denk bijvoorbeeld aan deze prachtige polo jurk. De nonchalante pasvorm valt soepel om het lichaam en is daarom een echt ‘aan-en-gaan-item’! Of deze fleece top! Gemaakt van 100% biologisch katoen, beschikt over een losse pasvorm en is een waar fashion statement. Simple. But never regular. Kortom: waar wacht je nog op?