MINTY LILAC – Surprise your wardrobe

header blog summum
\

Top Ella Samsoe Samsoe

Click to shop

De trends van dit voorjaar zijn letterlijk om op te eten. Want deze prachtige zoete snoep kleuren hebben eindelijk het hoofdpodium bereikt. Mintgroen en lila mogen dit voorjaar volop gedragen worden, en daar zijn wij maar wat blij mee. 

10DAYS collectie
\

Top Ella Samsoe Samsoe

Click to shop

\

Spencer Ella Samsoe Samsoe

Click to shop

\

T shirt SET

Click to shop

\

Blazer Falina Samsoe Samsoe

Click to shop

\

Blazer YAYA

Click to shop

Comfy beiges & musthave mints

Waar we afgelopen winter leefden in comfortabele, beige en neutrale kleuren, mogen we in het voorjaar uitpakken. Zo zagen we onder andere bij de New York Fashionweek de volgende kleuren verschijnen: “Green ash” en “Amethyst orchid”. Oftewel: mintgroen en lila! En deze werden niet apart gedragen. Nee. We mogen ze eindeloos combineren dit seizoen.

\

Blazer YAYA

Click to shop

Colorblocking 

Deze trend kwam afgelopen winter al een klein beetje naar voren, maar nu pakken we pas echt uit. Kleuren die je normaal niet samen zou dragen, mogen nu wel. En dan hebben we het echt over alle kleuren. Geen regels. Mintgroen en lila maken samen een krachtige combinatie waarmee je een waar statement maakt. Wat dacht je van deze blazer met deze broek

Ton-sur-ton

Wil je toch liever een “naar-de-supermarkt-zonder-te-veel-op-te-vallen-outfit” dragen? Kies dan voor een ton-sur-ton look. Want ook hiermee maak je een modestatement. Alleen dan iets subtieler. De nieuwe levering van Samsoe Samsoe is perfect voor jou. De mooie mintgroene items met hun prachtige pasvormen staan voor je klaar. Combineer deze blazer en deze short voor een fashionable verantwoorde ton-sur-ton look!

top mos moshTop 10DAYS
\

Blazer Falina Samsoe Samsoe

Click to shop

\

Short Fally Samsoe Samsoe

Click to shop