LEREN COMBINEREN: 5x de leer trends van nu

De beste look met een leren broek. En een jack. En leren laarzen. Oké, we krijgen er geen genoeg van. Gelukkig hoeft dat (voorlopig) ook nog niet. Want leer is hét item van dit najaar. En of we fan zijn? Ja zeker. Nu het buiten weer wat frisser wordt, kunnen we onbeperkt leren broeken dragen zonder dat ze transformeren in een draagbare sauna. Wij zijn fan, en we vertellen je graag waarom. 
DE TREND

Leer zoals we het kennen is natuurlijk prachtig. Maar laten we eerlijk zijn: we weten allemaal dat dat niet helemaal dier-proof is. Hoe graag we dat ook zouden willen. Daarom wordt dit najaar ‘vegan leer’ een échte must. En we horen je denken: “Wat? Vegan leer?”. Ja, vegan leer. Dit houdt in dat er geen dierlijke producten in zijn verwerkt en dat dit soort leer dus 100% veganistisch én 100% stijlvol is. Wat wil je nog meer?

COMBINEREN EN LEREN

Leer is een stoer materiaal. Perfect voor een statement look zoals we zien bij de echte ‘fashion daredevils’: compleet, van top tot teen in het leer. Maar wij zijn op zoek naar een draagbare casual look. Ook voor in de supermarkt, zeg maar. Daarom vertellen we je graag hoe je de statement items het beste kunt combineren. Een opvallende (vegan)leren broek is bijvoorbeeld prachtig in combinatie met een knitted sweater of een subtiel kolletje. Heb je liever toch die ‘fashion daredevil-look’? Kies dan voor leer gecombineerd met leer.

DE LEREN JAS

Deze kennen we én hebben we waarschijnlijk allemaal in de kast. En yes: hij kan weer à volenté gedragen worden. Maar hoe combineren we hem het beste? Denk bijvoorbeeld aan een casual lookje met een neutrale top en een jeans. Maar ook een leren jasje kan zorgen voor een waar statement. Kies voor een knitted sweater, een rok met print en een stoere laars om de look compleet te maken. De ideale ‘tussen-outfit’ al zeggen we het zelf.