DE SPENCER IS TERUG!

spencer

We dachten dat hij nooit terug zou komen en hadden hem daarom ook al lang uit ons geheugen gewist, maar hij is er weer: de spencer. En beter dan ooit. De suffe patronen zijn eraf en de styling is aangepast. Hoe jij hem het beste kunt dragen en waar je hem mee combineert, vertellen we je maar al te graag!

spencer co'couture

KORTE EN LANGE SPENCERS

Ja, je leest het goed. We rekken de trend een beetje uit, want ook de lange spencer is helemaal hot. Combineer de spencer met een prachtige blouse en een leren legging voor een stoere uitstraling. Wil je de look echt compleet maken? Kies er dan voor om hem af te stylen met een stoere (heup)tas

pofmouw spencer

POFMOUW

Hoe creëer je een statement look met een best-wel-casual spencer? Daar weten wij wel raad mee! Ga voor een blouse met een grote pofmouw. Yes, een pofmouw. Die opstaande mouw die in de 19e eeuw hips was, is nu weer hip. Door de schouders te accentueren wordt het vrouwelijke zandloperfiguur aangesterkt. En omdat de spencer nou niet echt de taille accentueert, compenseert de pofmouw blouse dit weer voor 100%.