Steamery header productws

Je items op en top verzorgen zodat ze lang mooi blijven? Kies voor de producten van Steamery!

Een beetje liefde voor je nieuwe items is onmisbaar. Hierdoor blijven ze kwalitatief mooi en kun je er nog langer van genieten! Want het zou zonde zijn toch als je favoriete kledingstuk vroegtijdig verwassen of minder mooi wordt? Gelukkig heeft het merk Steamery hiervoor een volledige collectie gelanceerd. Een assortiment vol ‘care’ producten voor jouw kledingstukken! Verschillende stoffen vragen namelijk om verschillende verzorgingsroutines. Zorg goed voor je wollen truien, katoenen overhemden, spijkerbroeken en zijden blouses, zodat je er extra lang plezier van hebt.

Laundry

Kledingstukken worden vaak uitgewassen voordat ze versleten zijn. Het wassen kun je natuurlijk niet vermijden, maar er zijn wel een paar manieren om het proces zo zacht mogelijk te maken. Sorteer alles perfect op kleur, houd rekening met de temperatuur waarin je wast, doe af en toe handwas indien dit beter is voor je item, stop niet alles in de droger en kies een wasmiddel dat speciaal ontwikkelt is voor de stof. 

Delicate Laundry Steamery      Hypoallergenic Laundry Steamery

Steaming & Ironing

Stomen en strijken zijn twee effectieve manieren om kreukels te ontkreuken, maar stomen heeft ook een aantal extra voordelen die de levensduur van je kleding verlengen. De hete stoom verwijdert niet alleen rimpels, maar bestrijdt ook onaangename geuren en bacteriën. Doordat je je kleding minder vaak hoeft te wassen met een stomer, wordt de levensduur van je kleding verlengd.

Steamer Steamery Pink      Steamer Steamery Black

Pilling & Lint

Pillen is een veelvoorkomende reden waarom kledingstukken worden weggegooid of teruggebracht naar de winkel. Echter is dit een natuurlijk proces en niet noodzakelijk een indicator van slechte kwaliteit. De meest effectieve en zachte methode is om een ​​stoffen scheerapparaat te gebruiken met scherpe scheermesjes die de overtollige vezels afscheren. In tegenstelling tot pillen, vind je ook pluisjes los op het oppervlak van de stof. Hier is geen scheerapparaat voor nodig. Gebruik in dit geval een kledingborstel om pluisjes en oppervlaktevuil te verwijderen van denim, jassen, stoffering of andere dikke stoffen.

Pilo fabric shaver Steamery Grey      Lint Brush Steamery