ALL NATURAL: Haal je natural beauty naar boven

Nude colors fashiontrend

Misschien moet je even graven, maar die natural beauty zit écht nog wel in je. En ook aan de buitenkant mag je haar laten zien. Dat doen we deze winter met aardse- en natuurlijke tinten. Het liefst combineren we ze door en door. Want outfits die uit één kleurenpallet bestaan maken je langer én slanker! Laat die natural beauty maar komen.

all natural yaya bodywarmer

KIES JE PALLET

Hoe stel je nou zelf zo’n outfit samen? Dat is eenvoudig. Ga naar de bouwmarkt. We horen je denken: de bouwmarkt?! Ja, de bouwmarkt. Kies een kleurenstaaltje waar jij vrolijk van wordt. Het liefst in nude kleuren of warme aardse tinten. Neem het staaltje waar +/- 5 kleuren op staan mee naar je kledingkast en probeer bij iedere kleur een item te vinden. Mis je nog wat items? Wij helpen je graag het pallet compleet te maken! Combineer de gevonden items tot een outfit en voilà: je bent klaar.

Blouse someday

BLACK IS NOT BACK

Denk aan alle outfits waar je zwart op zwart droeg. Dit jaar (en volgend jaar) pakken we het zeker anders aan. Dat zwart op zwart werkte prima én zorgde er inderdaad voor dat je nooit een verkeerde kleurencombi droeg, maar even eerlijk: het werd wel een beetje saai. We draaien het hele feestje om en kiezen anno 2020-2021 het liefst voor lichte kleuren. Want ook deze kleuren zijn makkelijk te combineren. En kies je voor een combinatie van verschillende tinten, dan maak je het geheel ook nog spannend. Wil je nóg een pluspuntje? Deze lichte kleuren zorgen ervoor dat je huid tot wel twee tinten bruiner oogt dan wanneer je een compleet zwarte outfit draagt: win-win dus.

Nude pink combine

LAAGJES AANBRENGEN

Wil je van je nude outfit een statement look maken? Kies er dan voor om te werken met verschillende lagen. Een lichte kohl met een nude vest erover en een lichtbruine jas maakt het geheel speels, maar toch stijlvol. Ben je op zoek naar nog meer tips en stijlcombinaties? Kom dan zeker even langs in onze winkel!