10DAYS – EASY URBAN

header blog summum
\

Trui 10DAYS

Click to shop

Een ode aan zachte kleuren, opvallende vormen en mooie materialen. De nieuwste collectie van 10DAYS voldoet in alle opzichten. In ieder kledingstuk is gebruikgemaakt van een van deze drie elementen. Want bij 10DAYS ben je altijd verzekerd van deze vertrouwde “easy to wear fashion”. 

10DAYS collectie
\

Trui 10DAYS

Click to shop

\

Trui 10DAYS

Click to shop

\

Broek 10DAYS

Click to shop

Het kleurgebruik

We nemen je graag mee door deze nieuwe collectie, die niet alleen vasthoudt aan de duidelijke 10DAYS stijl, maar die ook meegaat met de laatste fashion trends. Het kleurgebruik is namelijk afgestemd op deze tijd van het jaar. Zo zien we lichtere kleuren en opvallende tinten. Maar ook verrassende combinaties komen naar voren. Zo zien we deze stoere trui in een liefelijke, zachtroze kleur. Daarnaast kunnen we de beige en de nude tinten natuurlijk niet buiten beschouwing laten. Want ook deze zien we dit voorjaar weer rijkelijk terug in de collecties. 

top mos moshTop 10DAYS
\

Top 10DAYS

Click to shop

Vormgeving

Binnen deze levering vinden we naast opvallende kleuren, ook opvallende vormen. Denk hierbij aan oversized items die gecombineerd worden met (jawel) oversized items. Want oversized is een van de kernwoorden van dit seizoen. Kortom: combineer wat lekker zit en wat bij jou past. Zoek je eigen stijl. Houd niet vast aan fashion standaarden en kies je eigen weg. Maar: deze oversized trui is zeker een must. 

“Candy Pink, Soft Pink, Dirty Pink & Fluor Peach”

Comfort

Comfort meets design. En dat is niet alleen bij deze levering van 10DAYS zo. Comfortabele stoffen en pasvormen zijn key. Creëer een nonchalante look die helemaal bij jouw persoonlijke stijl past en draag hem met trots. Kies bijvoorbeeld voor items in een van de nieuwe kleuren: candy pink, soft pink, dirty pink of fluor peach. Hiermee maak je een stoere outfit al snel een stuk nonchalanter. Een fijn t shirt is bijvoorbeeld al een goed begin.